Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Formacions i jornades

10 oct 2017

Afronta els teus reptes amb creativitat: Sessió de treball per afrontar el futur i construir solucions diferenciadores

T´has parat a pensar en el futur i li vols donar un nou enfoc? Has identificat els teus reptes o et costa parar-te a pensar quan el dia a dia se´t menja ? Tens un posicionament diferenciador o ets igual que els altres?

Sessió pràctica per aprendre identificar noves propostes de valor que ens serveixin per ser més competitius i desenvolupar nous conceptes.

Ponent: Carme Sáez – Gerent de “Thinquery”, consultoria de desenvolupament de negoci, màrqueting i innovació. Professora de la UVIC, Executive MBA. Ha estat líder del projecte “La Fàbrica de l´impuls a la Innovació” i Directora de màrqueting de La Farga Group.

A escollir entre el 10 d’octubre o 17 d’octubre de 10 a 11:30 h

Inscripció a info@viccomerc.cat


03 oct 2017

Primers Auxilis al comerç: Primera Actuació

La primera actuació davant d’un accident és primordial per aconseguir una possible recuperació de la persona accidentada. Amb aquesta perspectiva, la seguretat i la salut de les persones depèn de les primeres atencions rebudes en cas d’emergència.

L’objectiu de la ponència és la d’adquirir per part dels comerços la consciència i coneixements i aprendre a donar resposta amb eficiència a les situacions d’emergència i primers auxilis que poden aparèixer en el món laboral i en la nostra vida diària.

També es farà una part pràctica amb exercicis de respiració cardiopulmonar mostrant les vegades que s’ha de insuflar l’aire i pla pressió al pit, el boca a boca,etc..

Ponent: Carme Vilaseca i Roig. Llicenciada en Psicologia, per la Universitat de Barcelona i Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Hospital de la Sta. Creu i Sant Pau. Ha treballat com a infermera a l’Hospital de Sant Pau i a l’Hospital Clínic de Barcelona. Actualment treballa en diverses mútues i centres de salut.

Dilluns 3 d’octubre de 10 h a 12 h

Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.

Inscripció a info@viccomerc.cat


30 nov 2017

Big data per a petites empreses

Taller per a negocis i petites empreses. Les dades que generen els nostres negocis ens permeten analitzar en què podem millorar, reduir costos, redefinir serveis o productes o descobrir noves línies de negoci.
Aquest taller permetrà aprendre de manera pràctica els conceptes bàsics del business intelligence, construïr informes de seguiment, analitzar de manera àgil les dades i com aplicar-ho en la gestió diària i millora del seu negoci.
Ponent: Aida Moya

Divendres 30 de setembre de 9.15 a 12.15 h.
Auditori de l’espai VIT

– INSCRIPCIÓ –


26 nov 2017

Garantia en la venda de béns de consum

Aquesta activitat vol donar a conèixer la responsabilitat dels comerciants vers les garanties dels productes que tenen a la venda.

Continguts

  • Béns inclosos/béns exclosos. Concepte de conformitat del producte
  • Responsabilitat del venedor vs. drets dels consumidors
  • Terminis
  • Garantia comercial

Ponent: Núria Grañana Miret. Unitat d’Assessorament i Gestió de Serveis en el Territori Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum. Diputació de Barcelona.

Dilluns 26 de setembre de 10 h a 12 h

Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.

Inscripció a info@viccomerc.cat


25 jul 2017

Píndola formativa: 8 Claus per augmentar les vendes!

Objectiu: Aportar al comerciant solucions pràctiques i senzilles d’aplicar per transmetre al punt de venda i al seu equip i obtenir resultats tangibles.
Ponència centrada en el consumidor, en el procés òptim de la venda, tècniques de venda, cross-selling, up-selling, tancament i capacitació comercial, incentivació i motivació de l’equip de vendes, mistery shopping, promocions, millora de tràfic comercial, conversió, tiquet mig, articles per tiquet, indicadors (KPI’s), etc..

Dilluns 25 de juliol de 10 h a 12 h (90 min. +TALLER 30 min.)
Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.


11 jul 2017

Píndola formativa: Comprar bé per vendre bé!

Objectiu: Optimitzar les compres amb estratègies senzilles per obtenir vendes amb rendibilitat. Es busca realitzar una compra precisa, optimitzar l’estock, la seva profunditat, surtit, rotació, etc.. dins d’una oferta comercial atractiva i orientada al client (category management).
Ponència centrada en el concepte de concentració en compres i vendes, la categorització dels descomptes, mix de compra idoni (gadgets, icònics, models de concentració,…). La importància d’una bona piràmide de preus, descomptes i marges per trams. Política de multiplicadors i lligam al compte d’explotació.

Dilluns 11 de juliol de 10 a 12 h (90 min. +TALLER 30 min.)
Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.


29 jun 2017

Conferència: "Ganivets, perfums i vestits. Can Bofill 1860 i Sastreria Roca 1874"

Can Bofill va començar pels volts de 1860 de la mà de Ton Bofill, avi de Fidel Bofill. Pagesos i hortolans hi esmolaven les eines. Fidel Bofill i Antoni Bofill van continuar el negoci, que als anys 60 del segle XX es va anar decantant cap a la perfumeria que havia implantat l’Assumpció, mare de Miquel Bofill, i que aquest va continuar fins a l’any 1988 que va deixar la botiga a la seva filla i va obrir la botiga de vins El Celler d’Osona.
Els origens de la Sastreria Roca es troben el 1832 a la Guixa, d’aquí la denominació popular d’El sastre de la Guixa. El 1874 Josep Roca Vila trasllada el negoci a Vic, que és on tenia la clientela, ja en el seu emplaçament actual, a la rambla de Sant Domènec. Lluís Roca, Xavier Roca i Ramon Roca en foren els continuadors fins al dia d’avui.
Aquesta podria ser la imatge de moltes botigues emblemàtiques de Vic, vives a la memòria de tantes i tantes persones, que ara van tancant per jubilació, canvis en els hàbits de consum o empreses per un altre tipus de comerç, les franquícies de grans marques que, deleroses d’obtenir un espai en els punts més comercials de la ciutat, van fent-se un lloc on abans hi havia les botigues tradicionals. Els temps canvien, i també ho fan els models de comerç.

Dimecres 29 de juny a les 20.30 h.
Sala Modernista del Casino de Vic.