Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Formacions i jornades

25 jul 2017

Píndola formativa: 8 Claus per augmentar les vendes!

Objectiu: Aportar al comerciant solucions pràctiques i senzilles d’aplicar per transmetre al punt de venda i al seu equip i obtenir resultats tangibles.
Ponència centrada en el consumidor, en el procés òptim de la venda, tècniques de venda, cross-selling, up-selling, tancament i capacitació comercial, incentivació i motivació de l’equip de vendes, mistery shopping, promocions, millora de tràfic comercial, conversió, tiquet mig, articles per tiquet, indicadors (KPI’s), etc..

Dilluns 25 de juliol de 10 h a 12 h (90 min. +TALLER 30 min.)
Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.


11 jul 2017

Píndola formativa: Comprar bé per vendre bé!

Objectiu: Optimitzar les compres amb estratègies senzilles per obtenir vendes amb rendibilitat. Es busca realitzar una compra precisa, optimitzar l’estock, la seva profunditat, surtit, rotació, etc.. dins d’una oferta comercial atractiva i orientada al client (category management).
Ponència centrada en el concepte de concentració en compres i vendes, la categorització dels descomptes, mix de compra idoni (gadgets, icònics, models de concentració,…). La importància d’una bona piràmide de preus, descomptes i marges per trams. Política de multiplicadors i lligam al compte d’explotació.

Dilluns 11 de juliol de 10 a 12 h (90 min. +TALLER 30 min.)
Sala de formació, Casa de Convalescència, C. Doctor Junyent, 1.


29 jun 2017

Conferència: "Ganivets, perfums i vestits. Can Bofill 1860 i Sastreria Roca 1874"

Can Bofill va començar pels volts de 1860 de la mà de Ton Bofill, avi de Fidel Bofill. Pagesos i hortolans hi esmolaven les eines. Fidel Bofill i Antoni Bofill van continuar el negoci, que als anys 60 del segle XX es va anar decantant cap a la perfumeria que havia implantat l’Assumpció, mare de Miquel Bofill, i que aquest va continuar fins a l’any 1988 que va deixar la botiga a la seva filla i va obrir la botiga de vins El Celler d’Osona.
Els origens de la Sastreria Roca es troben el 1832 a la Guixa, d’aquí la denominació popular d’El sastre de la Guixa. El 1874 Josep Roca Vila trasllada el negoci a Vic, que és on tenia la clientela, ja en el seu emplaçament actual, a la rambla de Sant Domènec. Lluís Roca, Xavier Roca i Ramon Roca en foren els continuadors fins al dia d’avui.
Aquesta podria ser la imatge de moltes botigues emblemàtiques de Vic, vives a la memòria de tantes i tantes persones, que ara van tancant per jubilació, canvis en els hàbits de consum o empreses per un altre tipus de comerç, les franquícies de grans marques que, deleroses d’obtenir un espai en els punts més comercials de la ciutat, van fent-se un lloc on abans hi havia les botigues tradicionals. Els temps canvien, i també ho fan els models de comerç.

Dimecres 29 de juny a les 20.30 h.
Sala Modernista del Casino de Vic.