Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Actualitat

01 abr 2022

PRESENTEM "ABRIL: EL MES DE LA CULTURA!"   


Hem preparat 6 campanyes que us anirem desgranant una a una però que ja us n'avancem el contingut:

Targeta Urbana (tot l'abril): Actuem! Sortegem 20 entrades dobles per diversos espectacles a l’Atlàntida entre tots els usuaris de la Targeta Urbana que comprin a les botigues adherides.

Llibreclosques (del 4 al 14 d'abril): Què passaria si de les portades dels llibres en treiéssim el títol i l'autor? Els reconeixeríem? Aquest es el repte que proposem a la gent a través d’Instagram. Sortegem 3 targetes regal de 100€ entre els encertants. Estigueu atents al nostre canal a partir del 4. També penjarem totes les portades a un Reels d'Instagram per sius heu perdut algun dia de concurs.  

A l'abril cada paraula val per mil (de l’1 al 30 d'abril): Amb el CNL col•laborem en la campanya que organitzen cada any. En aquesta ocasió procurem "salvar" 30 paraules on hi ha 3 opcions per encertar quin significat tenen. En aquest enllaç https://blogs.cpnl.cat/concurscat/ hi ha tota la informació de les bases, premis, etc.

Sant Jordi (del 19 al 24 d'abril). Repartirem als establiments de Vic Comerç més de 15.000 punts de llibre col•leccionables dissenyats pels alumnes de l’EARTVIC.

Sorteig de 20 visites teatralitzades “Laura a la ciutats dels Sants” i regal del llibre de Miquel Llor (del 25 al 30 d'abril). Es farà un concurs per Instagram per saber quin és el coneixement que es té de la nostra ciutat i de la història del llibre.

Tapajous literari (21 d’abril). Es farà un concurs de tapes entre els restaurants adherits a aquesta ruta http://www.viccomerc.cat/ca/tapajous que portaran noms literaris i es sortejarà un sopar per a dues persones al restaurant de la tapa més votada.