Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Actualitat

01 des 2021

Escape Room pel comerç de Vic!

Us hem preparat un joc per famílies (per adults i nens majors de 12 anys) que us ho passareu superbé!SINOPSI


El Dr. Balaguer era un prestigiós científic reconegut pels seus descobriments en el camp de la genètica.
La seva brillant carrera es veié estroncada en el moment que el doctor va decidir fer de conillet d'índies de l’estudi secret en què participava conegut com a Projecte Gèminis a l'esquena de tot l’equip d’investigació. Això li comportà acabar hospitalitzat i ser expulsat del projecte.

Des del precís moment de rebre l’alta mèdica, l’expedient impecable del doctor s’ha vist esquitxat per nombrosos delictes relacionats amb el furt de material mèdic i la sostracció de documents científics de nombroses universitats. Tots aquests delictes presumptament comesos pel doctor han acabat catalogats com a casos sense tancar ja que en cada ocasió s’ha pogut demostrar que el doctor Balaguer es trobava lluny del lloc dels fets.

En el cas recent, que és el que haurem d’investigar, s’ha descobert el doctor cometent un altre suposat furt, en aquesta ocasió a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic, i ha estat perseguit pels carrers.

Per la sorpresa és que segons fonts policials és impossible que el doctor sigui a Vic perquè es troba en un vol d’avió que es disposa a aterrar a Barcelona.

Quelcom ens fa pensar que el doctor té alguna cosa que ens amaga i és per això que hem fet entrar a casa seva a una agent secreta, coneguda amb el nom d'Anna, per comprovar-ho.

Aparentment, tot està en ordre a la casa però hi ha un ordinador central que si aconseguíssim obrir potser ens podria respondre a moltes de les preguntes que planegen sobre el cas.

Tornant a la fugida pels carrers de Vic, el suposat Dr. Balaguer ha llençat pels aparadors de les botigues diversos objectes que pensem que ens permetran incriminar-lo.

El nostre objectiu serà anar a estudiar amb detall cada un dels elements que ha deixat pels aparadors i a veure si ens donen informació que puguem aportar a l'Anna per poder engegar l’ordinador central de la casa del doctor i descobrir quin és el misteri que s'amaga darrere tot plegat.   

El Projecte Geminis és una aventura de carrer amb suport web app on les persones participants hauran de resoldre el misteri que s’amaga darrere d’uns estranys successos relacionats amb el Dr. Balaguer, científic expulsat d’una investigació secreta.

La missió serà recuperar una sèrie d’objectes que ha llençat el Dr. Balaguer pels aparadors de les botigues de Vic durant la seva fugida després de ser enxampat in fraganti sostraient materials de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic. Aquests objectes ens donaran la informació necessària per poder ajudar a una agent infiltrada a casa del doctor mentre aquest està absent.

Mitjançant la web app i un planell físic podrem veure les habitacions de la casa i recopilar la informació necessària per resoldre cada un dels enigmes del cas.

Abans de començar a jugar necessiteu tenir el plànol del joc que el podeu anar a buscar a partir d'aquest divendres 3 de desembre a:
 

ABACUS - Portal de la Rambla, 8

 

MUNTANYA DE LLIBRES - Verdaguer, 31

LLIBRERIA MATER - Pla de Balenyà, 23

LLIBRERIA ANGLADA - Plaça Major, 12

VIDEOSERVICE - Crta. de la Guixa, 21

OFICINA DE TURISME - Plaça del Pes s/n

 

En el plànol trobareu la web des d'on podreu començar l'aventura!


LA WEB APP DEL JOC NO ESTARÀ ACTIVA FINS EL DIVENDRES 10 DE DESEMBRE AIXÍ COM LES PISTES ALS APARADORS DE LES BOTIGUES!BASES


• Recomanat de 12 a 99 anys. Poden participar criatures més petites, però necessitaran el suport de persones adultes.
• Es recomana realitzar l’aventura en grup, però també es pot fer a individualment.
• Requereix la utilització d’un telèfon mòbil carregat i connexió a la xarxa.
• Durada aproximada des de l’hora d’inici de 1h a 2h30’ depenent de l’experiència prèvia.
• L'activitat es podrà fer entre el divendres 10 de desembre a partir de les 10 h del matí i el dissabte 11 de desembre fins a les 20 h.
• Per fer l’activitat és necessari el planell per dur a terme l’aventura als establiments.
• Es deixaran una serie de "proves" en els aparadors dels establiments que aniran donant pistes per resoldre el cas
• Participen els establiments associats a Vic Comerç, però només en alguns hi hem deixat pistes.
• Entre tots els equips guanyadors, es sortejaran 3 targetes regal de 100€ per comprar als establiments de Vic Comerç

RECOPILACIÓ DE DADES
Estrambòtic (empresa que gestiona el software del joc) sol·licita una adreça de correu electrònica durant el procediment de registre de l’usuari/a. Aquesta és emmagatzemada segons la llei orgànica de 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i només serà utilitzada per comunicar la informació necessària en cas de resultar guanyador/a del sorteig.