Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Actualitat

28 jun 2021

ARRIBEN ELS BONS DE VIC!


La campanya es una nova mesura del pla de reactivació “Reimpulsem Vic”, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Osona i Vic Comerç, per pal·liar els efectes de la pandèmia i que Vic segueixi bategant com a ciutat activa i viva que és.
 
>L'Ajuntament de Vic posa a disposició de la ciutadania uns ‘bons’ per comprar al comerç local de la ciutat, en un acció que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Osona i Vic Comerç. Aquesta és una nova acció que se suma a les diverses mesures que l’Ajuntament ha activat per pal·liar els efectes de la pandèmia i reimpulsar Vic.
 

>Els bons permetran que la ciutadania de Vic pugui gastar diners en els comerços de proximitat i se’n puguin beneficiar. La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, remarca que amb aquest nou doble ajut promou l’economia circular oferint vals a la ciutadania perquè reverteixin al comerç de proximitat.
 

>Els bons seran de 5 euros i se’n podran descarregar 4 per persona. Es podran sol·licitar a partir del dilluns vinent, dia 28 de juny, i fins al 31 de juliol o fins a exhaurir-se.  

>Com es poden aconseguir els bons per gastar als comerços?
>La ciutadania de Vic, de 18 anys o més, podran descarregar-se 4 bons de 5 euros cadascun. Només podran descarregar-se’n dues persones per nucli familiar.
  • >Per cada 5 euros de bons s'ha de fer una despesa de 10 euros, és a dir, el doble.
  • >Poden ser acumulables, sempre que siguin del mateix titular.
  • >Els bons tindran una caducitat de 15 dies.
  • >La ciutadania els podrà començar a gastar el dilluns 28 de juny i fins al 31 de juliol.

>Com ser un comerç adherit?
 

>A la campanya si poden adherir tots els establiments i comerços de Vic de proximitat, afectats pels tancaments de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia. Per inscriure's cal complir els següents requisits.
 
 
  1. >Sectors del comerç: Agències de viatges, calçats, complements, esports, floristeria, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria, moda, perfumeria, perruqueria i estètica, tèxtils i restauració.
  2. >Tenir els permisos, i estar al corrent de les obligacions tributàries de seguretat social i respecte al mateix Ajuntament.
  3. >No ser més de 15 treballadors o treballadores en el negoci.
  4. >Tenir la seu social a Vic.
 
>Per adherir-se cal entrar al web bons.vic.cat i omplir un qüestionari amb tota la informació i requisits necessaris. Tots els comerços adherits rebran un distintiu perquè siguin fàcilment reconeguts per la ciutadania.