Tens algun dubte?
Loading...
Loading...
Loading...

Actualitat

01 abr 2024

TORNA EL MES DE LA CULTURA DE VIC COMERÇ! 

Per aquest abril hem preparat 7 campanyes que us anirem desgranant els propers dies:

- TARGETA URBANA AMB EL LACTIUM (tot l'abril). Sortegem 8 lots de formatges.

- LLIBRECLOSQUES - 3a edició! (del 8 al 14 d'abril - per Instagram): Què passaria si de les portades dels llibres en treiéssim el títol i l'autor? Els reconeixeríem? Sortegem 3 targetes regal de 100€.  

- MUSICLOSQUES - 1a. edició! (del 15 al 21 d'abril - per Instagram): Què passaria si de les portades dels discos en treiéssim el títol i el nom del grup de música? Els reconeixeríem? Sortegem 3 targetes regal de 100€.

- CARETES DE SANT JORDI (del 19 al 23 d'abril): Repartirem als establiments més de 4.500 caretes col•leccionables dissenyades pels alumnes de l’EARTVIC.

- TOP 10 IL.LUSTRES VIGATANS! (del 22 al 28 d'abril - per Instagram): Es farà un concurs per saber quin és el coneixement que es té dels personatges més coneguts de la nostra ciutat. Sorteig de 30 visites teatralitzades.

- TAPAJOUS LITERARI (18 d’abril): Es farà un concurs de tapes que portaran noms literaris i es sortejarà un sopar per a 2 persones al restaurant de la tapa més votada.   
 
- A L'ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL (del 8 al 30 d'abril): Amb el CNL col•laborem en la campanya que organitzen cada any.